AKTUELLT

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE

Lördagen den 23 februari 2019 kl. 16.00, plats: Scandic Waskia, Vasa

Stadgeenliga ärenden, efter mötet möjlighet till mat och trevlig samvaro (på egen bekostnad, buffé 32,-/pers). Anmäl er på mat åt någon styrelsemedlem (sms eller e-post) senast 16 februari.

Verksamhetsberättelse 2018

Förslag till verksamhetsplan 2019

Provstatistik 2018


Prisdomaruppgifter till Omakoira-systemet

Kenneldistriktet håller på och sparar prisdomaruppgifter till omakoira-systemet. Prisdomare, som är medlemmar i Finska kennelklubben läggs till i omakoira-systemet. Denna e-post gäller således inte de personer som inte är medlem i FKK. En del av prisdomaruppgifterna är redan sparade till systemet, men en del saknas ännu. Jag ber er vänligen att sända behövliga uppgifter till undertecknad på e-post backman.martina@gmail.com senast 28.2.2019. Uppgifter som behövs är följande: namn + medlemsnummer i FKK, provform/provformer samt datum för beviljandet av prisdomarkort för respektive provform.
Vid inloggning i omakoira-systemet, eller via omakoira-appen kan man se om ens behörigheter är inmatade. Om allt är ok, krävs inga åtgärder. Om något saknas/ inte är korrekt, meddela vänligen om detta via e-post, enligt ovanstående anvisning.
OBS! Detta gäller inte de provformer som går under Suomen Agilityliitto ry, Suomen Palveluskoiraliitto ry och Suomen Vinttikoiraliitto ry. Inmatning av dessa provformer sköts av respektive förbund.
Vid övriga frågor gällande detta, vänligen sänd e-post.
Med vänlig hälsning,
Martina Bäckman
Sekreterare Vasa kenneldistrikt
backman.martina@gmail.com     
tfn. 050-3829059

——————————————-

Grattis Juniorvinnaren!
Castro & Mikael Hägglund

 

Klubbkamp mot Norrbotten

Fredagen 26:e oktober går klubbkampen mot Norrbottens älghundklubb av stapeln. ÖÄK representeras av ght Skarphagens Dixie, ghh Skarphagens Rex, jht Teerennevan Siiri och ghh Kallionahteen Konrad. NÄKs hundar är jhh Pavarotti, jht Alljaktens Beretta, ght Kvarnvallens Diva, kbh Teilojan Tiko.

 

Junior FM

Junior FM går av stapeln 26:e oktober i Nådendal. I år har ÖÄK en representant, Vargjägarens AIGL Castro ägare Mikael Hägglund. Tävlingen kan följas här.

 

 

 

Älghundprov 2018  piiri: 017